Prasada Griffioen. Praktijk voor Lichaam en BewustZijn

Prasada Griffioen

Cranio Sacraal Balancing.

Een subtiele aanraking, een diepgaand effect. Geschikt voor het helen van diverse fysieke en emotionele klachten, voor bewustwording en voor innerlijke rust.

Cranio Sacraal Het Cranio Sacraal ritme

Naast de hartslag en de ademhaling bestaat het ritme van het Cranio Sacraal systeem. Deze is voelbaar als een zacht op en neer gaande beweging van het hoofd, de ruggengraat en het heiligbeen.

Het tot rust brengen van deze eb en vloedbeweging activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam en brengt je in een diepe staat van ontspanning en stilte.

Cranio Sacraal Balancing

Het Cranio Sacraal ritme werkt door en is voelbaar in alle delen van het lichaam. Een ongeval of emotionele stress kan het natuurlijk ritme verstoren en zo klachten veroorzaken. Het weer in balans brengen van dit ritme geeft een ruim en vitaal gevoel en helpt bij diverse klachten aan hoofd, nek, rug en bekken. Tevens heeft het een herstellende werking op het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de hormoonhuishouding.

Lichamelijke en emotionele ontlading

Cranio Sacraal BalancingDoor het volgen en versterken van de subtiele bewegingen van b.v. armen, benen, nek of hoofd krijgt het lichaam de kans zichzelf te helen en overtollige energie te ontladen.

Ook het volgen van de bewegingen van het bindweefsel bij chakra's en organen is een mogelijkheid om deze energieophopingen te laten smelten.

Oude gebeurtenissen worden zo alsnog verwerkt en je lichaam krijgt meer ruimte om beweging, gevoel en leven toe te laten.

Innerlijke wijsheid

Diep van binnen hebben we vaak heel veel informatie over wat er met ons aan de hand is. Deze innerlijke wijsheid gebruiken we als gids in jouw proces van lichamelijke, geestelijke of emotionele heling.

Cranio Sacraal Balancing . . . . . voor jou

Als je behoefte hebt aan

  • hulp bij stress, hoofdpijn, migraine, whiplash, duizeligheid, slapeloosheid, burn-out . .
  • hulp hij het verwerken van emotionele pijn en angsten, post-operatieve stress . .
  • het opbouwen van nieuwe energie, het versterken van je immuunsysteem, zenuw- en hormoonstelsel
  • heling en zelfonderzoek, stilte, ontspanning en meditatie.